News

12. september 2018

ORDERFOX.com maskinmarknad fortsätter att växa – BTG-gruppen är nu vår första logistikpartner!

Nu kan du även hitta offerter för maskintransporter på ORDERFOX.com.

ORDERFOX.com maskinmarknad fortsätter att växa och ser fram emot att få presentera BTG-gruppen som den första logistikpartnern.

BTG-gruppen grundades 1973 och erbjuder ett brett sortiment av olika tjänster: Lastbilstransporter, luft- och sjöfrakter, nationella och internationella logistikprojekt samt global mäss- och eventlogistik. Mer än 560 kompetenta medarbetare i 9 olika länder, bland annat Tyskland, Kina och Ryssland, kan besvara kundernas frågor om logistiktjänster.

Konceptet i ORDERFOX.com maskinmarknad – dvs. att erbjuda ett komplettpaket för företag - övertygade oss genast. Nu har vi som experter för maskintransporter en chans att erbjuda våra transporttjänster redan när maskinerna säljs. Alla som köper en maskin behöver inte längre leta efter en passande logistikpartner, utan kommer till oss med ett klick”, säger Matthias Ciecierski, VD vid BTG Internationale Spedition GmbH när han förklarar detta samarbete.

När nya plattformsfunktioner utvecklas står alltid mervärdet för alla medlemmar på ORDERFOX.com i fokus. Bakom kulisserna pågår förhandlingarna med andra potentiella partner så att vi kan erbjuda ännu fler servicetjänster.

Välkommen till den nya, digitala CNC-världen!