Novice

12. september 2018

Borza strojev ORDERFOX.com raste še naprej – podjetje BTG Gruppe je naš prvi logistični partner!

Od sedaj lahko neposredno preko ORDERFOX.com dobite nemudoma ponudbe za transporte strojev.

Borza strojev ORDERFOX.com raste še naprej in veselimo se, da vam lahko s podjetjem BTG Gruppe predstavimo prvega logističnega partnerja.

Podjetje BTG Gruppe je bilo ustanovljeno leta 1973 in nudi široko paleto storitev kot so cestni tovorni transport ter letalski in pomorski transport, ukvarja pa se tudi z notranjimi in mednarodnimi logističnimi projekti ter logistiko na področju sejmov in prireditev. Preko 560 kompetentnih sodelavcev in sodelavk v 9 državah, tudi iz Nemčije, Kitajske in Rusije, svetuje strankam pri njihovih logističnih vprašanjih.

„Koncept borze strojev ORDERFOX.com – ponuditi podjetjem celosten paket – nas je takoj prepričal. Kot strokovnjaki za transport strojev imamo možnost, da neposredno ob nakupu stroja dodamo ponudbo transporta. Kupcu stroja je tako prihranjeno dolgo iskanje primernega logisitčnega partnerja, saj s pomočjo klika pristane pri nas,“ se Matthias Ciecierski, direktor podjetja BTG Internationale Spedition GmbH, veseli novega sodelovanja.

Pri razvijanju novih funkcionalnosti platforme je v središču dodana vrednost za člane skupnosti ORDERFOX.com. Da bi vam lahko ponudili še več storitev, se ze kulisami tako že odvijajo nova pogajanja s potencialnimi partnerji.

Dobrodošli v novem, digitalnem CNC svetu!