Noutăți

12. Septembrie 2018

Bursa de mașini ORDERFOX.com continuă să se extindă – BTG Gruppe este primul partener de logistică!

Începând de acum, obțineți direct oferte pentru transportul de mașini prin ORDERFOX.com.

Bursa de mașini ORDERFOX.com continuă să se extindă și se bucură să prezinte BTG Gruppe, primul partener de logistică.

BTG Gruppe a fost înființat în 1973 și oferă o gamă largă de prestări de servicii: operațiuni de transport cu camioane, aerian și maritim, proiecte naționale și internaționale de logistică, precum și logistică la nivel mondial pentru târguri și evenimente. Peste 560 de angajate și angajați competenți din 9 țări, printre care Germania, China și Rusia, oferă consiliere clienților în chestiunile acestora legate de logistică.

Conceptul bursei de mașini ORDERFOX.com – cel de a oferi companiilor un pachet complet - ne-a convins imediat. În calitate de experți în transportul mașinilor, avem oportunitatea de a crea o ofertă de transport direct de la cumpărarea mașinilor. Cel care cumpără o mașină nu mai trebuie să caute un partener de logistică adecvat, ci printr-un clic ajunge la noi”, afirmă cu entuziasm despre colaborare Matthias Ciecierski, directorul general al BTG Internationale Spedition GmbH.

La dezvoltarea noii caracteristici a platformei, plus-valoarea pentru membrii ORDERFOX.com constituie punctul central. Prin urmare, în culise au loc negocieri suplimentare cu potențiali parteneri, pentru a putea oferi și mai multe servicii.

Bine ați venit în noua lume digitală CNC!