Nyheter

12. september 2018

ORDERFOX.com maskinbørs fortsetter å vokse – BTG-gruppen er den 1. logistikkpartneren!

Fra nå av kan du hente inn tilbud for maskintransport på ORDERFOX.com

ORDERFOX.com maskinbørs fortsetter å vokse og vi er glad for å kunne presentere BTG-gruppen som første logistikkpartner.

BTG-gruppen ble grunnlagt i 1973 og tilbyr et bredt utvalg av tjenesteytelser: Lastebiltransport, luft- og sjøfartstransport, nasjonale og internasjonale logistikkprosjekter samt verdensomspennende messe- og eventlogistikk. Mer enn 560 kompetente medarbeidere i 9 land, bl.a. Tyskland, Kina og Russland, hjelper kunder med logistiske problemstillinger.

Konseptet til ORDERFOX.com maskinbørs – å tilby en totalpakke til bedrifter – overbeviste oss med en gang. Som eksperter innenfor maskintransport er vi stand til å gi et transporttilbud samtidig som maskinen blir kjøpt inn. De som kjøper en maskin, må ikke lete lenge etter en passende logistikkpartner, men havner hos oss med et klikk“, sier Matthias Ciecierski, direktør hos BTG Internationale Spedition GmbH, fornøyd om samarbeidet.

Ved utvikling av nye plattformfunksjoner står fokuset på merverdi for medlemmene til ORDERFOX.com. For å kunne tilby flere serviceytelser pågår det derfor flere forhandlinger med potensielle kunder bak kulissene.

Velkommen til den nye, digitale CNC-verdenen!