Nieuws

12. september 2018

De ORDERFOX.com machinebeurs blijft groeien – BTG Gruppe is 1e logistieke partner!

Vanaf nu direct offertes voor machinetransporten via ORDERFOX.com ontvangen.

De ORDERFOX.com machinebeurs blijft groeien en stelt met genoegen met de BTG Gruppe de eerste logistieke partner voor.

De BTG Gruppe werd in 1973 opgericht en biedt een breed palet aan diensten aan: Vrachtwagentransporten, vrachtafhandelingen via lucht- en zeetransport, nationale en internationale logistieke projecten en wereldwijde beurs- en eventlogistiek. Meer dan 560 competente medewerksters en medewerkers in 9 landen, waaronder Duitsland, China en Rusland, adviseren klanten bij hun vragen op het gebied van logistiek.

Het concept van de ORDERFOX.com machinebeurs – een totaalpakket voor ondernemingen te bieden - heeft ons direct overtuigd. Als experts voor machinetransporten hebben wij de kans direct bij de machineaanschaf een transportofferte af te geven. Degene die een machine koopt, hoeft niet lang naar een passende logistieke partner te zoeken, maar landt met een klik bij ons", aldus Matthias Ciecierski, directeur van BTG Internationale Spedition GmbH die verheugd is over de samenwerking.

Bij de ontwikkeling van nieuwe platformfeatures staat de meerwaarde voor leden van ORDERFOX.com centraal. Op de achtergrond zijn daarom verdere onderhandelingen met potentiële partners gaande om nog meer servicediensten te kunnen aanbieden.

Welkom in de nieuwe, digitale CNC-wereld!