Hírek

12. szeptember 2018

Az ORDERFOX.com gépbörzéje tovább növekszik – a BTG csoport az 1. logisztikai partner!

Szerezzen mostantól közvetlen gépszállítási ajánlatokat az ORDERFOX.com-on.

Az ORDERFOX.com gépbörze tovább növekszik, és örömmel mutatja be a BTG csoportot, amely az oldal első logisztikai partnere.

A BTG csoport 1973-ban alapult meg, és a szolgáltatások széles palettáját kínálja: Teherszállítás, légi és tengeri áruszállítás, nemzeti és nemzetközi logisztikai projektek, valamint vásári és rendezvénylogisztika világszerte. Az ügyfelek számára 9 országban – közöttük Németországban, Kínában és Oroszországban – több mint 560 kompetens munkatárs szolgál tanácsadással logisztikai kérdésekben.

„Az ORDERFOX.com gépbörze koncepciója – amely átfogó csomagot kínál a vállalkozások számára – azonnal meggyőzött minket. A gépszállítás szakértőiként lehetőségünk nyílik arra, hogy közvetlenül a gépvásárlás során ajánlatot tegyünk a szállításra. A gép vásárlójának nem kell hosszú ideig keresnie megfelelő logisztikai partner után, hanem egyetlen kattintással nálunk landol”, fejti ki Matthias Ciecierski, a BTG Internationale Spedition GmbH ügyvezetője az együttműködés előnyeit.

A platform új funkciójának kifejlesztésekor az ORDERFOX.com tagjainak kínált többletérték állt a középpontban. A kulisszák mögött ezért további tárgyalások folynak a potenciális partnerekkel, hogy még több szervizszolgáltatást kínálhassunk.

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában!