Novosti

12. Rujan 2018

ORDERFOX.com trgovina strojevima sve više raste – BTG grupacija je 1. logistički partner!

Odmah sad izravno preuzmite ponude za transporte strojeva preko stranice ORDERFOX.com.

Trgovina strojeva ORDERFOX.com raste sve više i sa zadovoljstvom u suradnji s BTG grupacijom prezentira vam prvog logističkog partnera.

BTG grupacija osnovana je 1973. godine i nudi široki izbor usluga: transporti kamionom, zračne i prekomorske prijevoze tereta, nacionalni i međunarodni logistički projekti i logistika za sajmove i događanja. Preko 560 stručnih suradnika u 9 zemalja, među kojima su Njemačka, Kina i Rusija, savjetuju klijente u vezi logističkih pitanja.

Oduševio nas je koncept trgovine strojevima ORDERFOX.com koji poduzećima nudi kompletan paket rješenja. Kao stručnjaci na području transporta strojeva u stanju smo odmah kod kupnje strojeva predati ponudu za transport. Onaj tko kupi stroj, ne mora dugo tražiti odgovarajućeg logističkog partnera, već samo jednim klikom dolazi do nas“, oduševljeno opisuje suradnju Matthias Ciecierski, Direktor, BTG Internationale Spedition GmbH.

Razvojem novih značajki platforme u središtu pozornosti je što veća dobit za ORDERFOX.com  članove. U pozadini se odvijaju dodatni pregovori s potencijalnim partnerima kako bismo ponudili još više servisnih usluga.

Dobrodošli u novi, digitalni svijet CNC-strojeva!