Nyheder

12. september 2018

Maskinbørsen ORDERFOX.com fortsætter med at vokse – BTG-gruppen er den 1. logistikpartner!

Fra nu af kan du indhente tilbud på maskintransporter via ORDERFOX.com.

Maskinbørsen ORDERFOX.com fortsætter med at vokse og glæder sig over at kunne præsentere BTG-gruppen som den første logistikpartner.

BTG-gruppen blev grundlagt i 1973 og tilbyder en bred vifte af tjenester: Lastbilstransport, luft- og søfragtsbehandling, nationale und internationale logistikprojekter samt verdensomspændende messe- og eventlogistik. Over 560 kompetente medarbejdere i 9 lande, bl.a. Tyskland, Kina og Rusland, rådgiver, når kunderne har logistikspørgsmål.

Konceptet med maskinbørsen ORDERFOX.com – en totalpakke der tilbydes til virksomheder - overbeviste os med det samme. Som eksperter inden for maskintransport har vi chancen for at afgive transporttilbud direkte ved købet af maskinen. Når man køber en maskine, behøver man ikke søge efter en passende logistikpartner, men lander på os med et klik“, forklarer en glad Matthias Ciecierski, adm. direktør, BTG Internationale Spedition GmbH, om samarbejdet.

Under udviklingen af nye platforms-features er merværdien for ORDERFOX.com's medlemmer af afgørende betydning. Bag kulisserne foregår der derfor løbende forhandlinger med potentielle partnere for at kunne tilbyde endnu flere tjenester.

Velkommen til den nye digitale CNC-verden!